Zbog vremenskih neprilika otkazana utakmica Cibona – Crvena zvezda

Foto: fah

Utakmica 9. kola regionalne košarkaške ABA lige između Cibone i Crvene zvezde, koja se trebala u subotu u 19 sati igrati u KC “Dražen Petrović”, neće se igrati jer košarkaši beogradske momčadi zbog vremenskih neporilika ne mogu stići iz Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, košarkaši Crvene zvezde, koji su sinoć u Kazanju u utakmici Eurolige poraženi od Uniksa sa 62-65, od ranog jutra čekaju u zračnoj luci u Kazanju let za Moskvu iz koje su namjeravali nastaviti putovanje prema Zagrebu.

Kako su zbog vremenskih neprilika i ledene kiše u Rusiji otkazani svi letovi košarkaši Crvene zvezde propustili su let na relaciji Moskva – Zagreb i time izgubili prigodu da na vrijeme stignu u glavni grad Hrvatske.

O nemogućnost dolaska obavijestili su Cibonu koja je otkazala sutrašnju utakmicu, a termin nove bit će naknadno određen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.