Ždrijeb osmine finala Europske lige u Nyonu: ‘Modrima’ prijete velikani poput Intera, Arsenala, Chelsea…

Foto: fah

Ždrijeb parova osmine finala Europske lige održat će se u petak u 13 sati u Nyonu, a među 16 klubova koji su izborili nastavak natjecanja nalazi se i hrvatski prvak Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj rundi natjecanja nema nositelja, niti ikakvih zabrana pa mogu igrati međusobno klubovi iz istih zemalja kao i klubovi koji su igrali u istoj skupini.

“Modrima” prijete velikani kao što su Arsenal, Chelsea, Inter, Sevilla, no Dinamo bi mogao dobiti i daleko lakše protivnike poput praške Slavije, francuskog Rennesa ili kijevskog Dynama.

U osminu finala plasirala su se tri španjolska kluba Sevilla, Villarreal i Valencija, Englezi Arsenal i Chelsea, talijanski klubovi Napoli i Inter, te Zenit, Eintracht Frankfurt, RB Salzburg, Benfica, Dynamo Kijev, Rennes, Krasnodar i Slavia Prag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve utakmice osmine finala na rasporedu su sedmog ožujka, a uzvrati su sedam dana kasnije.

Četvrtfinalne se utakmice igraju 11. i 18. travnja, polufinale 2. i 9. svibnja, a finale Europske lige je 29. svibnja na Olimpijskom stadionu u Bakuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.