Zekić uoči utakmice s PSV-om: Igrači će se baciti na glavu, no u svemu tome moramo imati pameti i pokazati nešto nogometa

Foto: fah

Zoran Zekić na konferenciji za medije uoči utakmice Osijeka i PSV-a u Gradskom vrtu kaže da je atmosfera fantastična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moj najveći posao je da smirim tenzije kako bi što mirnije glave ušli u utakmicu. Sutra će nam biti teže no u Eindhovenu, ali s druge strane, mi imamo pozitivan rezultat i ne smijemo biti nervozni”, dodao je.

“Često se kod nas voli koristiti ta riječ, no ovo doista za nas je povijesna utakmica. Igrači će se baciti na glavu, no u svemu tome moramo imati pameti i pokazati nešto nogometa. Sama želja neće biti dovoljna ako ne ispunimo zadatke,” dodao je Zekić.

“Imamo malih problema u momčadi, nisam siguran da ćemo moći izaći s istim sastavom kao u Eindhovenu. Ako će mi svi biti zdravi, vjerojatno će to tako biti. Što se tiče taktike, volio bih reći da ćemo ih napadati od prve do zadnje minute, no teško će to biti tako. Imamo rezultat koji trebamo braniti, no ne možemo se povući pred svoj gol jer bi to bio problem. Varijante A, B, C uvijek imamo iako se to vama možda ne čini, ali imamo. Volio bih da ih ne moram koristiti jer bi to značilo da sam u problemima”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.