Zidane je odluku o odlasku već priopćio igračima?

Foto: fah

Navodno je Zinedine Zidane odluku o odlasku već priopćio igračima prošle nedjelje nakon remija protiv Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real još ima šanse za osvajanje naslova španjolskog prvaka i zaostaje dva boda za gradskim rivalom Atleticom, a Zidane će navodno napustiti klupu ‘Los Blancosa’ po drugi put bez obzira osvojili li titulu ili ne.

Zidane navodno već neko vrijeme osjeća da nema potporu predsjednika Florentina Pereza, iako uživa potpunu podršku svlačionice.

To bi mu bilo drugi put da napušta klupu Reala, a prvi ju je put napustio na ljeto 2018. godine, nakon trećeg uzastopnog trijumfa u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.