Zinedine Zidane: ‘Najlakše je okriviti trenera’

Foto: fah

Trener Reala Zinedine Zidane između ostaloga govorio je i o srpskom nogometašu Luki Joviću, koji se vratio u Eintracht iz Frankfurta te je odmah u svom povratničkom susretu postigao dva gola za pobjedu protiv Schalkea. S druge strane u Realu je Jović ukupno postigao dva gola, dok je u Bundesligi za samo pola sata isto toliko dao u dresu Eintrachta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Luka Jović, a s obzirom na posrtaje Reala ove sezone, između ostaloga i u polufinalu Superkupa Španjolske, u Madridu imao premalo prilika?

“Da, uvijek je to moja krivica. Najlakše je uvijek trenera kriviti za sve. U Madridu je teško, bio sam i ja igrač. Ima trenutaka kada igrači uspiju sve svladati i ostati ovdje. Znaju što sve mogu, ovo je Real, uvijek je teško. I imate trenutaka kada igrač ode i pokaže šta može. To je slučaj s Lukom. Mislim i dalje da je bila dobra stvar što smo ga doveli i sretan sam zbog njega, neka ovako jednog dana radi i u Realu. Ali igrati u Realu i izvan Reala nije isto. Luka ima budućnost i može to pokazati u Madridu, isto je za svakoga. Ovdje uvijek postoji jaka konkurencija, ali ne treba za to kriviti trenera”, rekao je francuski stručnjak te je dodao:

“Sretan sam zbog njega, drago mi je zbog tih golova koje je postigao na povratku u Njemačku. Želim mu sve najbolje, kao i svim drugim igračima”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.