Zlatan Ibrahimović nakon debakla Milana: ‘Nema izgovora, nismo prvi bez razloga’

Foto: fah

Nogometaši Milana teško su stradali na San Siru od Atalante, bilo je 3:0 za momčad iz Bergama, koja je tako Milan spustila na zemlju. Milan, prema mnogima, bez obzira na trenutačni položaj na ljestvici, nema momčad sposobnu za osvajanje naslova prvaka. No o tom potom. Za milansku momčad debitirao je Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

U izjavi za Sky Sport Zlatan Ibrahimović komentirao je debakl svog kluba, u kojem je i sam sudjelovao.

“Danas nam je nedostajalo mnogo toga. Nije bio naš dan, ali ne želim nikakve izgovore. Najvažnije je da se podignemo iz ovoga i da zaboravimo poraz”, kazao je Zlatan Ibrahimović te je dodao:

“Nakon brojnih utakmica bez poraza izgubili smo dvije u kratkom razdoblju. Nedostaje nam nekoliko igrača, pa igraju neki s manje iskustva. Ali, nema izgovora. Nismo prvi bez razloga”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je komentirao i sjajnu igru Josipa Iličića u dresu Atalante…

Kad nekom date dovoljno slobode lako je igrati. Danas je imao dosta prostora i odigrao je odlično. Mogao je zabiti još golova”.

Ibrahimović se u napadu osjećao usamljen…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećao sam se usamljenim u napadu. Netko uvijek mora biti blizu. Možda je i do presinga Atalante koji nam je napravio puno problema”, poručio je Zlatan Ibrahimović.

Podsjetimo, Milan u sljedećem kolu igra protiv Bologne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.