Zoran Mamić komentirao nevjerojatni preokret Dinama i pobjedu u Velikoj Gorici

Velika Gorica, 23.01.2021 - Utakmica 17. kola Prve HNL Gorica - Dinamo. foto HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es

Nogometaši Gorice i Dinama odigrali su nevjerojatnu utakmicu, prepunu preokreta. Po mnogima bila je to najbolja utakmica ove sezone u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je izgledalo da će pobjedu odnijeti Gorica Modri su trijumfirali pogotkom koji je pao u sudačkoj nadoknadi. Dinamo je slavio golom Theophilea-Catherinea. Bilo je 4:3 za momčad Zorana Mamića, koji je nakon utakmice čestitao svojim igračima na pobjedi.

“Opet smo propustili brojne prilike, a uz sve to nam suparnik iz tri udarca postigne tri pogotka, i to dobra pogotka, na čemu Gorici valja čestitati. Jasno je da se u takvoj situaciji nije lako vratiti, ali momčad je vjerovala u pobjedu, do zadnje sekunde lovila rezultat, pokazala veliku želju i na kraju bila nagrađena. Malo nam šteka realizacija i to je segment u igri na kojem moramo poraditi. Isto tako, ne bi nam se smjelo događati da iz tri udarca primimo tri gola neovisno o tome što je Gorica stvarno dobra momčad. U drugom dijelu im, osim toga primljenog pogotka, nismo dozvolili nijednu priliku pa čak ni polupriliku što je svakako dobro s obzirom na to da smo lovili rezultat. Još jednom čestitam momčadi na pokazanom karakteru, na velikoj borbi. Petković i Gavranović dali su sve od sebe, i trkački i igrački i borbenošću, a uz njih dvojicu i svi ostali. Pobjeda je apsolutno zaslužena”, rekao je Mamić.

Zoran Mamić komentirao je i veliki pritisak Dinama u finišu susreta…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I to je pokazatelj da nemamo problem fizičke spreme. U prethodnoj nas je utakmici protiv Rijeke možda malo poljuljalo to što smo propustili brojne prilike među kojima i jedanaesterac. No, jasno je da je i Rijeka pritom odigrala dva fantastična kontranapada, pogledao sam ih puno puta dan nakon utakmice i doista se rijetko viđaju onako odrađene kontre. Ako se kod nekoga i pojavila ikakva sumnja da je netko u momčadi možda nespreman, sad je jasno da to nije slučaj. Po iznimno teškom terenu dečki su jurili od početka do kraja”, zaključio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.