Zlatan Ibrahimović objavio fotografiju sa Sinišom Mihajlovićem uz dojmljivu poruku

Foto: Twitter

Zlatan Ibrahimović, koji trenutno brani boje Milana, i trener Bologne Siniša Mihajlović, imali su prilike igrati jedan protiv drugoga. Obojica su legende talijanske Serie A, 38-godišnji Ibrahimović pogotovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši švedski reprezentativac objavio je fotografiju s Mihajlovićem te je brojne navijače oduševio nakon toga porukom. Naime, osim što su stari rivali oni su, prema pisanju talijanskih medija, i dobri prijatelji.

Ibrahimović je jučer imao priliku zagrliti Mihajlovića pred utakmicu Milan – Bologna (5:1), a jedan pogodak, ukupno 11. ove godine, zabio je i sjajni Hrvat Ante Rebić. Bivši švedski reprezentativac je nakon svega objavio fotografiju uz poruku: “Ljubav”.

Navodno je Ibrahimović razmišljao da zbog bivšeg srpskog nogometaša zimus dođe u Bolognu, no, ipak se odlučio za daleko veći klub – Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Siniša Mihajlović iza sebe je imao teško razdoblje, bio je bolestan, no vratio se u život i sada najnormalnije obavlja svoj trenerski posao, dok Ibra nastavlja s Milanom, na krilima Ante Rebića, put prema Europi, odnosno plasmanu u Europsku ligu. Kako smo već spomenuli u sinoćnjoj utakmici na San Siru Milan je deklasirao Bolognu s 5:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.