Zlatan Ibrahimović prekršio Covid pravila? ‘Talijanski mediji pumpaju lažne vijesti…’

Foto: snimka zaslona

Nogometaš Milana Zlatan Ibrahimović jučer se našao na udaru talijanskih medija, a objavljeno je kako je prekršio pravilo vezano uz koronavirus. Naime, dio medija u Italiji objavio je da se švedski nogometaš našao u jednom od restorana u Milanu te da je pritom večerao, a radi se o restoranu kojeg drži njegov prijatelj, to je inače protiv pravila koja su na snazi na Apeninima zbog pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svega se Ibrahimović našao na udaru talijanske javnosti te su mnogi pozvali tamošnje vlasti i klub sa San Sira da sankcionira švedskog reprezentativca. Međutim,  ubrzo nakon toga stiglo je objašnjenje, Ibrahimović nije prekršio pravila te  uopće nije bio na večeri.

“Razgovarao sam s dva svoja izvora. Zlatan Ibrahimović nije prekršio Covid pravila. To je bio privatni poslovni sastanak. Nije jeo ništa i tu su bili samo zbog posla. Prvo Ronaldo, a sada ovo. Talijanski mediji pumpaju lažne vijesti prethodnih dana”, poručio je novinar Carlo Garganese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.