Zlatko Dalić ostaje za dodatne kvalifikacije, Hrvatska domaćin u Zagrebu?

Foto: fah

‘Privremeni” izbornik Zlatko Dalić s hrvatskom nogometnom reprezentacijom uspio je pobjedom u Kijevu, protiv Ukrajine, izboriti dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo i to u trenutku kada je malo tko vjerovao da je tako nešto moguće. Mnogi su, nažalost, a posebno u dijelu medija, okrenuli su leđa Vatrenima, srećom, završilo je velikim povratkom sjajnog Luke Modrića i suigrača. Za samo nekoliko sati od ”krivaca” Vatreni su postali heroji nacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom kako je Dalić ipak uspio, srećom, svojim zananjem, spektakularnim potezima, sasvim svejedno, mnogi ga stručnjaci hvale, podržava ga čak i stručni sukomentator HRT-a Joško Jeličić, osnovno je pitanje hoće li kao ”vatrogasac” ostati dok ”požar” ne bude u potpunosti ugašen? Sportske novosti pišu kako su kontaktirali Antu Vučemilovića, dopredsjednika HNS-a te su pokušali izvući informaciju.

Prema njegovim riječima stvari su vrlo jasne, iako je predsjednik Saveza Davor Šuker rekao kako će se Izvršni odbor HNS-a odlučiti o izborniku kad se radi o nadolazećim utakmicama, a Zdravko Mamić podržao povratak Slavena Bilića. Zlatko Dalić bi trebao ostati barem do završetka dodatnih kvalifikacija.

“To je riješeno! Predložit će se na Izvršnom odboru koji se održava sutra (četvrtak) da Zlatko Dalić bude izbornik, jasno je da će nas voditi u dodatnim kvalifikacijama. Logično, ako prođemo kvalifikacije, ako sve završi pozitivno, u što vjerujemo, Zlatko Dalić će voditi našu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji”, rekao je Ante Vučemilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga tema koja zaokuplja hrvatsku nogometnu javnost je pitanje domaćinstva jedne od dvije utakmice dodatnih kvalifikacija. Prema svemu sudeći utakmica će se igrati u Zagrebu, na Maksimiru. Iako službene potvrde nema još uvijek, međutim, postavlja se pitanje gdje, ako ne na Maksimiru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.