Zlatko Dalić pohvalio hrvatske igrače u Rangersima: ‘Borna i Nikola morali bi biti spremni za ljeto i Euro’

Foto: fah

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić govorio je u intervjuu za škotski Daily Record nakon velike pobjede Rangersa protiv Celtica 2:1 gdje su sjajni bili hrvatski igrači Borna Barišić i Nikola Katić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Borna i Nikola morali bi biti spremni za ljeto i Euro, a za nas i njih bilo bi sjajno kad bi se obojica ondje našli. Na Hampden Parku igrat ćemo dvije utakmice na Euru i bilo bi sjajno kad bi nam protivnik bila Škotska. Vjerujem da bi Škoti pozdravili naša dva igrača iz svoje lige, a za Barišića i Katića bi to sigurno bila posebna utakmica”, kaže Dalić.

“Borna igra sjajan nogomet i postao je stalni član prve postave Rangersa. Moram zahvaliti i Stevenu Gerrardu što ga forsira. Nije lako doći u drugu zemlju i u drugu kulturu, a Borna se odlično aklimatizirao u Škotskoj. On je vrlo važan za našu reprezentaciju i želim da nastavi ovako igrati”, kaže o Barišiću.

“Katić prije nije puno igrao, ali vjerujem da se sad izborio za mjesto u udarnoj postavi i da će biti još bolji. Nadam se da će zadržati ovaj nivo, a ja ga imam u glavi već za sljedeću utakmicu”, zaključio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.