Zlatko Kranjčar najavio novi Dinamov europski izazov: Želimo pobjedu!

Foto: fah

Dan uoči prvog susreta trećeg pretkola nogometne Lige prvaka protiv gruzijskog Dinama, trener hrvatskog prvaka Zlatko Kranjčar najavio je novi europski izazov koji čeka ‘Modre’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čeka nas teška utakmica i sigurno nam neće biti lako. Međutim, vjerujem da ćemo biti pravi i pokazati dobru igru. Igramo pred našim navijačima i zna se koji su nam ciljevi i želimo pobjedu,” kazao je trener zagrebačkog Dinama.

Kranjčar je naglasio kako je momčad iz Tbilisija opasna, ali ne i na nivou skopskog Vardara kojeg su ‘Modri’ pobijedili u 2. pretkolu.

“Imaju tradiciju, povijest, a i prvaci su. Međutim, nisu na nivou Vardara i nadam se da će igrači odgovoriti na zahtjeve koji će biti ispred njih.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kranjčar smatra kako će gruzijski imenjak načinom iogre više odgovarati ‘Modrima’ nego Vardar.

“Mislim da je Dinamo u stvaranju igre lakši protivnik nego Vardar jer su Makedonci bili hitri, brži i jako je teško bilo graditi igru. Vjerujem da smo tu u prednosti, ali naravno da će igrači morati odgovoriti na pravi način,” dodao je strateg hrvatskog prvaka.

Kranjčar je kazao kako neće ništa mijenjati u formaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da nećemo ništa mijenjati jer vjerujem da i sa 4-2-3-1 možemo doći do željenog rezultata. Ipak, vježbamo na treningu razne opcije, moramo imati nekoliko varijanti i ovisno o utakmici, protivniku i drugim faktorima ćemo znati reagirati. Radili smo ovih dana na tome da budemo agresivniji i da protok lopte bude brži jer upravo to dvoje nije bilo na željenoj razini protiv Vardara. Idući protivnik nam dozvoljava da igramo čvrsto i agresivno tako da vjerujem da bi upravo to moglo i odlučiti,” naglasio je Kranjčar.

Za kraj je trener prokomentirao situaciju i oko Ježine koji je protiv Vardara bio prvi golman, a susret s Gruzijcima čeka u B momčadi.

“Ježina je reagirao prema kapetanu Antoliću na nekorektan način i danas je u drugoj momčadi. Mislim da se treba poštivati kapetan kao i ono što se Ježini pružilo – prilika da bude prvi golman. To nije smio napraviti i za to mora snositi posljedice – zaključio je trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za utakmicu se prodaju svaki dan od 10 sati na blagajnama stadiona, a mogu se kupiti i isprintati putem portala ulaznice.hr. Cijene su 10 kuna sjever, 20 kuna istok i 30 kuna zapad dolje. Utakmica je na rasporedu u utorak u 20.45 sati na stadionu Maksimir, a uzvrat je 2. kolovoza u Tbilisiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.