Zna li Pirlo da Mario Mandžukić nije igrao uzvratnu utakmicu protiv Ajaxa?

Foto: fah

Nogometaši Juventusa ispali su, pomalo senzacionalno, u četvrtfinalu Lige prvaka od mlade momčadi Ajaxa. Poražena je Stara dama u uzvratnom susretu u Torinu 2:1, prva utakmica u Amsterdamu završila je 1:1. Nakon neočekivanog ispadanja favoriziranog talijanskog prvaka, pojačanog Cristianom Ronaldom, mnogi su komentirali krah Juvea,jedan od njih je i Andrea Pirlo. Legenda talijanskog nogometa nije baš bila korektna prema hrvatskom napadaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Pirlo se okomio na Marija Mandžukića, koji, podsjetimo, nije ni igrao u uzvratu.

‘Uz Ronalda im treba stvarno jak napadač. Iskreno, ako Juventus želi Ligu prvaka, ni Mandžukić ne bi trebao biti napadač sljedeće godine”, rekao je Andrea Pirlo.

Zna li Pirlo da je Mandžo baš ove sezone odigrao sjajno u dresu Stare dame, zna li naposljetku da Mandžo uzvrat protiv Ajaxa nije ni igrao, pa prema tome ne može biti najveći krivac za neuspjeh? Ispadanje Juventusa, s obzirom na uloženo, u četvrtfinalu Lige prvaka bez dvojbe je neuspjeh. No, najmanju krivnju za debakl snosi bivši hrvatski reprezentativac, kojeg krasi nevjerojatna borbenost i predanost momčadi za koju igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da sve bude još zanimljivije ni Andrea Pirlo dok je igrao za Juventus nije uspio spomenutom klubu donijeti najveći europski klupski trofej.

Podsjetimo, Juventus je posljednji naslov Lige prvaka osvojio davne 1996. godine, svladali su Ajax nakon izvođenja jedanaesteraca. Možda baš i zbog toga jer u redovima Stare dame nije igrao Pirlo, koji je tada, naravno, bio premlad. Iz Juventusa je Pirlo otišao kad je imao 35 godina, dakle, bio je stariji nego što je danas Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.