Zoran Mamić umjesto Igora Jovićevića: Hoće li on biti i trajnije rješenje?

Foto: fah

Nakon poraza u derbiju od Rijeke na Rujevici i razlaza s Igorom Jovićevićem, koji je tako ekspresno dobio otkaz, Dinamo je jednako ekspresno našao novog trenera.  Prema pisanju dijela medija novi trener ”imenovao je sam sebe” budući da se radi o sportskom direktoru Zoranu Mamiću, koji je Dinamo vodio u nekoliko navrata te je u tom razdoblju bio jako uspješan s obzirom da je osvojio tri prvenstva i dva kupa Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić će momčad Dinama voditi do kraja sezone, koja je za modru momčad zapravo formalnost s obzirom da su plavi već osigurali novi naslov. Zoran Mamić će Modre voditi u tri posljednje utakmice HNL-a ove sezone, a nije isključeno da će biti i trajnije rješenje.

“S ove tri utakmice do kraja sezone dobiti ćemo na vremenu do konačne odluke tko će voditi Dinamo u sljedećoj sezoni”, rekao je Zoran Mamić.

Podsjetimo, tijekom dana kao kandidat za Jovićevićevog nasljednika spominjao se i bivši hrvatski reprezentativac, bivši trener Crvene zvezde i bivši izbornik BiH, Robert Prosinečki. No, zasad od toga neće biti ništa, međutim, već iduće sezone sve je moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo na kraju kako je klub s Maksimira je na početku sezone vodio Nenad Bjelica, a nakon njega momčad je preuzeo Jovićević koji je izdržao samo sedam utakmica na plavoj klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.