Neuništivi Švicarac: Roger Federer se ne predaje i sljedeće godine namjerava igrati tenis…

Foto: fah

Legendarni švicarski tenisač i jedan od najvećih majstora ”bijelog sporta”, Roger Federer, ima namjeru i sljedeće sezone igrati tenis na vrhunskoj razini. Federer, naime, samo tako i zna igrati. Hoće li u dugovječnosti na teniskim terenima nadmašiti čak i hrvatskog veterana Ivu Karlovića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarski tenisač će sljedeće godine napuniti 40 godina, no, tome unatoč njegova igra još uvijek ima silnu te može pobijediti i nadolazeće vrhunske, talentirane tenisače, što samo dokazuje da Federer zapravo želi nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju idućeg ljeta kao i na Wimbledonu, njegovom inače najdražem turniru.

“Nažalost, nisam mogao igrati na Olimpijadi u Riju zbog operacije koljena. Nadam se da ću moći natjecati se u Tokiju sljedeće godine, to je također jedan od mojih ciljeva”, kazao je švicarski veteran.

Podsjetimo, švicarski tenisač se još uvijek oporavlja od dvije operacije koljena koje je imao ove godine te nije u stanju igrati, što je i sam potvrdio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećam se puno bolje, ali još uvijek nisam spreman igrati tenis”, poručio je Roger Federer.

Podsjetimo, ako izuzmemo regionalni korona party u Zadru i Beogradu u organizaciji Novaka Đokovića tenis je i dalje suspendiran zbog pandemije koronavirusa. Da tome nije tako ovih dana bi se igrao najveći teniski turnir na svijetu, Wimbledon.

“Nedostaje mi Wimbledon. Volio bih da sada igrati na centralnom terenu. Jasno, jedan od mojih najvećih ciljeva i razlog zbog kojeg naporno radim na oporavku svakog dana je da se vratim na Wimbledon iduće godine”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj recimo kako bi se teniska sezona trebala nastaviti u kolovozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.