Zoran Milanović nakon sjajne maksimirske večeri: ‘Bravo Dinamo’

Foto: fah

Dinamo je, kako smo već pisali, na Maksimiru u osmini finala priredio senzaciju pobjedom 3:0 protiv jakog Tottenhama te su se plasirali u četvrtfinala Europske lige, što je najveći uspjeh Modrih od osamostaljenja hrvatske države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskom prvaku je na povijesnom uspjehu čestitao i predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, a nakon utakmice slavilo se i slavi se diljem Zagreba i Hrvatske, o Dinamovoj velikoj pobjedi piše se u cijeloj Europi, a posebno o Mislavu Oršiću, koji je zabio sva tri gola za plave, posebno je fenomenalan bio prvi pogodak.

Milanović se, kako to već čini, oglasio putem Facebooka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bravo, Dinamo”, kratko je napisao Zoran Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.