Europska liga: Slavija šokirala Rangers, ManU bolji od Milana

epa09082819 Nathan Patterson (L) of Rangers in action against Peter Olayinka (R) of Prague during the UEFA Europa League Round of 16, second leg match between Glasgow Rangers and Slavia Prague in Glasgow, Britain, 18 March 2021. EPA/Andrew Milligan / POOL

Nakon Arsenala, Rome i Granade, plasman u četvrtfinale Europske lige izborili su i Manchester United, Ajax, Villarreal i praška Slavija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ManU je na San Siru pobijedio Milan sa 1-0. Pogodak odluke zabio je Paul Pogba u 48. minuti. Ante Rebić i Mario Mandžukić zbog ozljeda nisu nastupili za talijanski sastav.

Slavija je na Ibroxu pobijedila Rangers sa 2-0 i nakon 1-1 iz prve utakmice prošla u četvrtfinale.

Olayinka (14) i Stanciu (74) su zabili za goste, dok je Rangers završio utakmicu s dva igrača manje. U 61. je isključen Roofe, a u 73. i Balogun. Borna Barišić je igrao cijeli susret za škotski sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax je prošao dalje s dvije pobjee protiv Young Boysa. Golove su zabili David Neres (20) i Tadić (49-11m).

Dalje ide i Villarreal koji je u obje utakmice porazio kijevski Dynamo sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.