Zoran Vulić dočekan pljeskom Poljuda: ‘Nisam ni čuo koliko sam bio nervozan, kao da lebdim’

Foto: fah

Hajduk je na Poljudu svladao Rudeš i tako stigao do prve pobjede u prvenstvu. Ujedno bio je to i trenerski debi Zorana Vulića, koji je tako krenuo na najbolji mogući način. Nakon utakmice Vulić je razumljivo bio zadovoljan zbog pobjede, napokon se pomaknulo s ”mrtve točke.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Teška, zahtjevna utakmica, baš zbog te psihologije, što smo morali dobiti. Nije bilo straha kod igrača, od prve minute su htjeli, ali nervoza je bila prisutna. Momci su reagirali odlično, ali imali su pokoji “black out”, pogotovo tijekom prvog dijela. Treba ih shvatiti. Rudeš je namučio i Dinamo i Rijeku. Zasluženo smo pobijedili. To je najbitnije, da smo ovo apsolvirali”, kazao je poslije utakmice novi trener Hajduka, koji je pred početak utakmice dočekan pljeskom Poljuda, piše Slobodna Dalmacija.

Vuliću nije bilo lako, pred njim je bio veliki teret, imperativ prve pobjede u prvenstvu…

”Nisam ni čuo pljesak koliko sam bio nervozan. Imao sam osjećaj kao da lebdim, kao da sam negdje gore na tribini, kao da to nije stvarnost”, rekao je Zoran Vulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju li igrači povjerenje u Vulića, na to pitanje sam Vulić dao je jasan odgovor?

”Što znači vjerovati? Oni nemaju što vjerovati, profesionalci su i tako se moraju ponašati, imaju ugovore.”

Pobjeda ipak je tek početak jednog dugog puta, puno je posla pred trenerom i igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Zadovoljan sam razinom agresije, ali imali smo tih rupa koje se ne smiju događati. Moramo to svesti na minumum. Prava momčad bi nas kaznila. Reagirali su momci ukupno dobro, ali nije im bilo lako. Junački su iznijeli utakmicu do kraja. Moramo se sada fokusirati isključivo na Istru, samo o tome razmišljati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.