Zoran Vulić: ‘Svaki put kad su me zvali iz Hajduka nisam mogao ignorirati zov srca’

zoran vulić
Foto: fah

Zoran Vulić smatra kako je Luka Modrić i dalje najbolji nogometaš na svijetu, iako nije dobivao individualne nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i dolazak Marija Stanića u Hajduk.

“Stanić je u Hajduk donio svoje veliko ime i njegovoj karijeri kapa do poda. No Stanić do sada nigdje nije radio da bismo mogli ocijeniti kakav bi mogao biti njegov učinak u Hajduku. Stoga mu treba dati barem šest mjeseci za prilagodbu, treba imati strpljenja za njega jer je novi na ovoj funkciji i onda na ljeto analizirati njegov učinak”, rekao je za Večernji list.

Pet puta je bio na klupi Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, pet puta sam dolazio, ali nikada se nisam nametao Hajduku, nego su me tražili. I svaki put kada su me zvali, nisam mogao ignorirati zov srca, srce je svaki put reklo ‘ajde’. A kad je srce u pitanju, vjerojatno bih im se i šesti put odazvao. Jer, ja sam trideset godina proveo u Hajduku, u njemu je bio i moj otac i tome se teško oduprijeti”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.