Zrnčić Dim se oprostio od djeda: Sjećat ću se tvojih vožnji mene klinca na moje razne aktivnosti

Foto: Narod.hr

Natko Zrnčić Dim, jedan od najboljih hrvatskih skijaša, oprostio se na svojem Facebook profilu od preminulog djeda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zbogom dida naš. Bilo je tako lijepo imati te. Jučer smo se oprostili od tebe i bez obzira što si doživio čak 98. opet je tako tužan taj rastanak. Kao da si slušao onu pjesmu u kojoj kažu “da je gnjavaža u životu doživjeti stotu” a ne našu “U boj, u boj”. Žao mi je što te nisam više vidio u zadnje vrijeme ali što možemo kad nas je takva godina zadesila. Ponesi i nju sa sobom pa da nam ova nadolazeća bude puno bolja. Ipak, ne mogu se žaliti jer stvarno si dugo bio s nama. Često smo se znali nasmijati tvojim šalama, nekad i nehotičnim. Falit će mi tvoje pjesme, priče, križaljke, kartanje… tvoje tisuću puta ponovljeno pitanje “a šta sad?”. Sjećat ću se tvojih vožnji mene kao klinca na razne moje aktivnosti, sjećat ću se i mojih vožnji tebe, na ruti Vrbik-Pražnica i obrnuto, u tvom plavom Twingu. Baš je tužno sjesti u njega sa saznanjem da te više nema. Sjećat ću se i tvojih odlazaka do grada, svaki dan bez obzira jel kiša, snijeg, il neki blagdan. Od tvog stana na Vrbiku preko Gagarinova puta pješke do Savske pa na tramvaj 14, 17 pravac Pab. Nekada si išo i na Dolac po namirnice al u zadnje vrijeme samo na kavicu. Kažu da si bio najstariji živući Opuzenac. Ponosan sam na naše neretvansko porijeklo i hvala ti što si očvao i na nas prenio tu ljubav prema tvom rodnom kraju. Volimo dolaziti u tvoj Opuzen. Volio si i sport, kuhanje, razgovore o politici. Kod sportskih tema smo se dobro razumjeli i raspravljali dok si kod onih političkih ti uvijek bio upravu i tu rasprave nije bilo.😉 Sigurno ima još puno zajedničkih dogodovština i priča kojih se sad ne mogu sjetiti al zato ima i puno nas koje si ostavio iza sebe pa ćemo te se sa veseljem sjećati. Ne znam jesam li ti ikada reko da te volim al i ako nisam znaš… znaš da je to tako.”, napisao je Zrnčić Dim.

Podsjetimo, u ožujku 2019. godine u slovenskom Krvavcu službeno se oprašta od skijaške karijere s natpisom na majici Ako me netko traži, ja sam na plaži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.