Zubčić: Drugi lauf jedna od mojih najboljih rundi u životu

Foto: snimka zaslona HRT

Filip Zubčić nakon puno turbulencija i nakon dvije i pol godine, opet je tamo gdje mu je mjesto. Na postolju. Posljednji se puta na postolje popeo u Lenzerheideu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajnom prvom te nestvarnom drugom vožnjom, koja je bila najbrža od svih koji su se spustili na stazu, Filip Zubčić u omiljenoj mu Alta Badiji osvojio je drugo mjesto.

Vidno sretan, presretan i pun emocija poručio je – napokon.

Posljednji Hrvat na postolju u Alta Badiji bio je Ivica Kostelić prije 15 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako sam sretan s današnjim rezultatom. Napokon sam se nazad vratio na pobjedničko postolje. Jako je malo falilo da pobijedim ovu utrku. Drugi lauf je jedna od možda mojih najboljih rundi u životu i u Marcovom. Međutim, bio je malo bolji danas. Ali nema veze, to je sport, to je skijanje. Bitno je da se odmorim i pripremim za sutrašnju utrku. Dobro se skijam i osjećam, treba sada u ovom naletu skijati što bolje, istaknuo je.

Dodaje da je bio dosta nervozan između dva laufa, no uspio se “skulirati”.

– Čestitke mojoj ekipi, odličan posao. Idemo se pripremiti za sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi Top 5 rezultat nakon više od dvije godine je bio u Val d’Isereu čime je nagovijestio da se vraća.

– Znao sam da ima “još puno lufta” jer prvi lauf u Val d’Isereu nije bio niti približno odličan. To sam danas pokazao, poručuje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.