Zverev hoda bez štaka, možda zaigra na US Openu

Foto: fah

Njemački tenisač Alexander Zverev odbacio je štake te hoda bez njih nakon što je obavio operaciju desnog skočnog zgloba neposredno nakon Roland Garrosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zverev se teško ozlijedio tijekom polufinalnog meča na pariškom Grand Slam turniru protiv kasnijeg pobjednika Rafaela Nadala. Naknadne pretrage su pokazale kako su mu tom prilikom popucala sva tri lateralna ligamenta te se podvrgnuo operativnom zahvatu.

– Na US Open ću doći i igrati samo ako ću osjećati da mogu osvojiti trofej. To bi trebalo značiti da sam maksimalno spreman za svih sedam mečeva. Sigurno neću doći u New York, a da osjećam kako bih mogao dobiti samo meč ili dva. Šansa za nastup postoji, US Open nisam izbrisao iz svojih planova, rekao je aktualni olimpijski pobjednik i drugi tenisač na ATP ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.