Zvijezda Bayerna kažnjena zbog kritike Kovaču: ‘Nije mi jasno otkud dolaze takvi komentari’

Foto: fah

Renato Sanches, nogometaš Bayerna otvoreno je kritizirao klupske čelnike i trenera Niku Kovača nakon 2:2 remija protiv Herthe na startu nove bundesligaške sezone. Ljude u klubu takav je potez naljutio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu njemački mediji, Bayern je Sanchesa kaznio sa 10.000 eura, te je održan sastanak s igračima na kojima im je dano do znanja da se ovakvi istupi više neće tolerirati.

“Nisu me pustili ovog ljeta, ali pet minuta igre kao sada nije mi dovoljno”, rekao je Sanches.

“Renato je igrao tri puta od početka sezone. Protiv Borussije su ga zamijenili, u DFB-pokalu je započeo, a nakon toga je protiv Herthe igrao pet minuta, ali je zamijenjen. Zato mi nije jasno zašto dolaze takvi komentari”, komentirao je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ostavljamo sve opcije otvorenima do 2. rujna. Osim toga ne želim puno pričati više o tome”, odgovorio je na pitanje o prodaji Sanchesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.