Zvijezda Liverpoola poslala poruku: ”Ako naslov prvaka osvojimo pred praznim tribinama trofej nosimo navijačima”

Foto: fah

Pandemija koronavirusa zaustavila je sportska natjecanja diljem svijeta. Neizvjesno je kad će i hoće li neka od njih uopće biti nastavljena. Privremeno je zaustavljena i engleska Premier liga u sezoni u kojoj Liverpool ima nevjerojatnu dominaciju, no, isti taj Liverpool je ispao na nevjerojatan način u osmini finala Lige prvaka. Izbacio ih je Atletico Madrid Šime Vrsaljka. Glede Premiershipa klub s Anfielda ima veliku bodovnu prednost ispred Manchester Cityja, a ona iznosi 25 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama koje donose engleski mediji Premier liga trebala bi se nastaviti u travnju, međutim, do kraja sezone utakmice će se igrati bez nazočnosti navijača, što se nije svidjelo nogometašu Liverpoola Van Dijku.

“Nitko ne želi igrati bez navijača”, kazao je Van Dijk te je dodao:

“Ako osvojimo naslov prvaka pred praznim tribinama, bit će mi žao. Ipak, morat ćemo prihvatiti odluku kakva god bude. Ako osvojimo naslov, odnijet ćemo trofej našim navijačima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.