Guverner Georgije poziva na provjeru vjerodostojnosti potpisa na glasačkim listićima

guverner kemp
Foto: Fah, commons.wikimedia.org; fotomontaža: Narod.hr

Republikanski guverner Georgije Brian Kemp pozvao je u četvrtak u intervjuu za Fox News na provjeru vjerodostojnosti potpisa na glasačkim listićima u toj saveznoj državi na predsjedničkim izborima, rekavši da je ono što je navodno izašlo na vidjelo tijekom saslušanja odbora za nadzor vlade Senata u Georgiji “zabrinjavajuće”.

> Trump objavio video: ‘Ako ne iskorijenimo strašnu prijevaru, više nećemo imati državu’

> Trump pokreće tužbu u Wisconsinu: ‘Ako ne uspijemo, vidimo se za 4 godine’

> U Georgiji i Michiganu podignute tužbe zbog utjecaja stranih aktera na izbore

> Ristić: Čekam analizu koja bi objasnila pobjedu mladog, vitalnog i karizmatičnog Bidena

“Znate, rano sam pozvao na provjeru vjerodostojnosti potpisa, prema zakonima i Ustavu očito bi državni tajnik to trebao, no on to nije učinio” – rekao je Kemp. “Mislim da to treba biti učinjeno. Mislim da se, pogotovo na temelju onog što smo danas vidjeli, otvaraju brojna pitanja. Mora postojati transparentnost. Ponovno bih to zatražio i mislim da ćemo u slijedeća 24 sata, nadam se, vidjeti još mnogo toga na saslušanju kojeg je zakonodavac imao danas te ćemo moći odlučiti koji će nam biti sljedeći koraci” – poručio je, prenosi Daily Ware.

Kemp je napao odvjetnika Lin Wooda, navodnog Trumpovog pristašu, koji ima dugu povijest podržavanja Demokrata, zbog poticanja ljudi da ne glasuju na predstojećem drugom krugu izbora za Senat.

“Sve što će Lin Wood učiniti, apelirajući na ljude da ne glasuju na ovim izborima, jest dati Demokratima sve što žele.

“Radikalima će pružiti sve što žele. Dakle, mislim da se svi moramo okupiti i shvatiti što moramo učiniti da bismo osigurali ljudima da njihov glas bude važeći.” – poručio je Kemp.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/dailywire.com