Šišljagić: zahvaljujem biračima koji su dali glas Savezu

„Prema neslužbenim informacijama koje dolaze s terena, Savez za Hrvatsku dobio je jednog zastupnika, nadam se da će tako biti do kraja. Trud se isplatio i zahvaljujem biračima koji su dali glas Savezu”, rekao je u Vladimir Šišljagić u stožeru Saveza za Hrvatsku.

“Uopće ne sumnjam da će naš kandidat, zastupnik u EU parlamentu, Stjepan Ribić na najbolji mogući način zastupati interese Hrvatske i građana Hrvatske. Ima iskustva, dugo godina je vodio Regionalnu razvojnu agenciju, bio je u ‘žiži’ u Bruxellesu jer tamo Osječko-baranjska županija ima svoj ured i on je upoznat sa svime što se događa u EU parlamentu”, istaknuo je Šišljagić te dodaje kako Hrvatskoj treba nova politička opcija koju vidi u Savezu za Hrvatsku.

“Dugo godina je hrvatska politička scena bipolarizirana, HDZ i SDP se izmjenjuju na vlasti. S obzirom na situaciju i bezidejnu vlast ‘Kukuriku’ koalciju, stanje se u Hrvatskoj nije popravilo, HDZ nije osobito rastao i smatram da Hrvatskoj treba nova i drugačija politička snaga koja će i u Hrvatskoj i u EU parlamentu učiniti radikalne poteze i mjere u funkciji gospodarstva, privlačenja investicija, otvaranja proizvodnih pogona, radnih mjesta i izlaska iz krize i recesije”, smatra Šišljagić.

“Ovaj rezultat je potvrda Saveza za Hrvatsku da i na predsjedničkim izborima može očekivati dobar rezultat svojeg kandidata, ali i pobjedu. Kao i za predstojećeizbore za Hrvatski sabor.

Najvažnije je za Savez za Hrvatsku zadržati vjerodostojnost, imati rješenja za narasle probleme i u ovo međuvrijeme dobiti još veće povjerenje građana kako bi u saboru mogli usmjeravati politiku i provoditi svoj program”, rekao je Šišljagić.

Vladimir Šišljagić smatra kako bi Savez za Hrvatsku bolje prošao na izborima za Hrvatski sabor ukoliko bi se oni sada održavali.

“Rezultat na EU izborima u paraleli s izborima za Hrvatski sabor je manji nego što bi bio za Hrvatski sabor, odnosno da bi uspjeh tada bio značajno veći”, rekao je Šišljagić te dodao kako je mogući kandidat za predsjedničke izbore prof. Milan Kujundžić.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: narod.hr