Borac za istinu

Foto: snimka zaslona; fotomontaža: narod.hr

Komentar čitatelja

Zoran Čapalija: ‘Duel Vukića i Šešelja pretvorio se u borbu trojice protiv jednoga’

Svaka čast gospodine Vukiću veliki ste borac za istinu.

Posramili ste sve hrvatske institucije i državne i crkvene na dugogodišnjoj gromoglasnoj šutnji o logoru Jasenovac i o stigmatizaciji cijelog hrvatskog naroda za počinjenje zločina. Ovo je treće kretanje Srbije u rat protiv Hrvatske.

Prvo je bila medijska i vojnička priprema od 1945. do 1990.-te, drugo kretanje je bilo otvoreni rat protiv Hrvatske 1990., treći je nasrtaj i napad svim sredstvima nakon poraza 1995. drugim, medijskim sredstvima. Taj im je rat za sada, izgleda najuspješniji.

Posramili ste i sve tzv. hrvatske povjesničare koji ili danonoćno lažu od 1945.-te ili jednostavno šute o pripisivanju najvećih zločina hrvatskom narodu, neka ih zauvijek bude sram i pred njihovim obiteljima i pred čovječanstvom.

Najveća sramota ide na račun tzv. hrvatske diplomacije koja na ovaj tekući rat Srbije protiv nas – mlitavo šuti ili se oglasi kojekavim protestom, za koji srpsko ministarstvo kaže, da je to najveća glupost koju su ikada čuli. Ipak neće tako lako proći Memorandum 2, kako su ga zamislili srpski četnici i jugoslaveni u HR, koji su većim dijelom i na vlasti!

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Snimka zaslona (Fotomontaža: Narod.hr)