C. J. Hopkins, “The Covidian Cult”

bulj plenković
Foto: snimka zaslona, fah; fotomontaža; narod.hr

Komentar čitatelja

Bulj odgovorio Plenkoviću: ‘Struka kaže da maske imaju vrlo mali učinak na širenje pandemije’

“Prestanite s njima raspravljati pod njihovim uvjetima; naprotiv, izravno napadnite njihovu ‘stvarnost’. Kad počnu blebetati o virusu, varijantama, ‘cjepivima’ i svemu ostalome iz kovidskoga sektaškoga govora, ne dajte se uvući u njihovu priču. Nemojte reagirati kao da su razumni. Reagirajte kao da govore o Ksenuu, tjelesnim tetanima, Helter Skelteru ili bilo kojoj drugoj sektoidnoj besmislici, jer upravo to i čine.
Isto vrijedi za njihova pravila i restrikcije, pokrivanje lica, ‘socijalnu distancu’ itd. Prestanite ih pobijati na temelju toga što nisu učinkoviti. Naravno da nisu, ali ne radi se o tome (a takvo vas raspravljanje uvlači u njihovu ‘stvarnost’). Osporavajte ih zbog onog što jesu: skup bizarnih obreda pokornosti koji se izvode da bi se učvrstila podanička vjernost sekti i stvorilo sveopće ozračje ‘smrtonosne pandemije’.” (C. J. Hopkins, “The Covidian Cult”)

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Snimka zaslona, Fah; fotomontaža: Narod.hr