Sami sebi svrha

Foto: N1

Komentar čitatelja

Šeparović nakon što ga je prozvala Vidović Krišto

Geni Kameni – 06.11.2020.

“Sabor ne može ići ispod standarda koji je odredio Ustavni sud”, kaže Šeparović.
——————————————————————————————————————
Iz ovog je jasno da Ustavni sud ima ambicije i namjere postavljati se iznad Sabora i iznad hrvatskog naroda.
SAMOINICIJATIVNO donose presudu o udomljavanju djeteta od strane istospolnog para. Ali samoinicijativno se ne uključuju u proces kad Plenković i Kuščević gaze volju hrvatskog naroda za referendumom, kad onako bezočno kradu potpise i ismijavaju one koji su potpisali zahtijev za referendumom a to je popriličan broj ljudi, malo manji od broja za dolazak na vlast određene stranke.
Pitanje se postavlja na kraju zbog čega uopće postoji Ustavni sud? Radi služenja narodu ili radi neke “nove” Biblije = Ustav RH kojeg je za nekoliko dana napisao Šeks sa nekolicinom ljudi i koji je podložan promjenama kroz Sabor (2/3-skom većinom glasova) ili voljom naroda iskazanom na referendumu. SVE SE TEMELJI NA VOLJI NARODA, a oni to zaboravljaju, zanemaruju, potcjenjuju. Oni očito ne služe prvenstveno hrvatskom narodu. Oni očito postoje radi sebe i nekih partikularnih interesa određenih grupacija.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: N1