Bandić primio predstavnike Hrvatskoga društva političkih zatvorenika

Foto: fah

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je u utorak predstavnike vodstva Hrvatskoga društva političkih zatvorenika na čelu s predsjednikom Markom Grubišićem, a gosti su pobliže upoznali gradonačelnika s projektom Muzeja aktivnog sjećanja na žrtve totalitarnih režima.

U društvu članova vodstva Hrvatskoga društva političkih zatvorenika bio je predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić.

Gosti su izvijestili gradonačelnika o ideji da se spomenuti muzej smjesti u nekretnini u Zagrebu na adresi Vlaška ulica 79, u dvorištu, a realizirala bi se u suradnji s Gradom Zagrebom i Republikom Hrvatskom.

Gradonačelnik je pozdravio ovu ideju i najavio da će Grad poduprijeti taj projekt, priopćio je Ured gradonačelnika.

Osim gradonačelnika, na sastanku u Gradskoj upravi bili su pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco, pročelnik Gradskog ureda za imovinsko-pravne poslove i imovinu Damir Lasić, voditeljica Odjela za poslovne prostore i poslove zakupa u Gradskom uredu za imovinsko-pravne poslove i imovinu Gordana Mikulić, pročelnica Gradskog ureda za programe i projekte Europske unije Jelena Ricov, zamjenik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Tedi Lušetić, posebna viša savjetnica gradonačelnika za kulturu Nataša Jovičić te viša savjetnica gradonačelnika Ines Bravić.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: hina/em