Marijana Petir: ‘Beljak provodi ‘vandalizam’ u HSS-u i u hrvatskoj politici’

Foto: Fah; fotomontaža: Narod.hr

“#Beljak ne bira riječi i sredstva već nastavlja svojim dobro poznatim stilom zagađivati hrvatski politički prostor. Više puta je pokazao da nije političar koji gradi već je onaj koji ruši a za ‘peglanje’ njegovog imidža u stilu spašavanja vojnika Beljaka pobrinuo se je danas #HRT. U emisiji Nedjeljom u 2, Beljak je nastavio s napadima na branitelje, te je pozvao psihijatra Hermana Vukušića koji je jedan od organizatora prosvjeda u Samoboru protiv Beljaka da mu utvrdi ima li i on dijagnozu aludirajući da su branitelji s #PTSP dijagnozom nečasno stekli svoje mirovine”, upozorava Marijana Petir, bivša hrvatska eurozastupnica i bivša članica HSS-a.

> Beljak ustvrdio da možda ima PTSP ali nije išao po dijagnozu, pa podržao Plenkovića na čelu HDZ-a 

Status prenosimo u cijelosti:

“[Beljak provodi ‘vandalizam’ u HSS-u i u hrvatskoj politici]

#Beljak i dalje nastavlja s omalovažavanjem svih onih koji s pravom upozoravaju na njegov govor mržnje i traže da podnese političke konsekvence za pozive na ubojstvo neistomišljenika i izrugivanje hrvatskim svetinjama. Svaki drugi političar da je na njegovom mjestu nakon toliko kritika i negodovanja koja stižu na njegovu adresu, preispitao bi se do sada i korigirao ili odstupio, a posebice nakon današnjeg prosvjeda, ali #Beljak ne bira riječi i sredstva već nastavlja svojim dobro poznatim stilom zagađivati hrvatski politički prostor. Više puta je pokazao da nije političar koji gradi već je onaj koji ruši a za ‘peglanje’ njegovog imidža u stilu spašavanja vojnika Beljaka pobrinuo se je danas #HRT. U emisiji Nedjeljom u 2, Beljak je nastavio s napadima na branitelje, te je pozvao psihijatra Hermana Vukušića koji je jedan od organizatora prosvjeda u Samoboru protiv Beljaka da mu utvrdi ima li i on dijagnozu aludirajući da su branitelji s #PTSP dijagnozom nečasno stekli svoje mirovine. Kao što je Beljak sramota hrvatske politike tako je sramota hrvatske države nedjelovanje Ministarstva uprave koje je omogučilo Beljaku da provodi ‘vandalizam’ u HSS-u i u hrvatskoj politici. Kada smo danas čuli kako hvali pojedine dužnosnike vladajuće stranke, onda možda ne treba čuditi što Beljak i dalje nesmetano i bez sankcija pljuje po svemu onom što je svakom hrvatskom čovjeku sveto”, objavila je Marijana Petir.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr