Tko se skriva iza transrodnog pokreta u svijetu?

Foto: Snimka zaslona

Oduvijek su moćne obitelji imale direktan i/ili indirektan utjecaj na društvena gibanja, državne zakone i sveukupni razvoj svakog društva. Nerijetko su nam nametali svoje osobne vizije i poslovne planove koji su bili prikriveni produžetak njihovih vizija svijeta.

Danas smo ušli u specifična vremena, kad su uglednici, multibilijuneri i vizionari osobe koje su smisao postojanja njih samih i nas koje pod idejama „ljudskih prava“ pokušavaju izmanipulirati, te se odlučuju igrati i sa spolnošću. Nema više financiranja lijekova za smrtne bolesti, novih tehnoloških oblika poboljšavanja kvalitete života svih nas, danas smo suočeni sa militantnom politikom grupe kompanija i osoba glede mijenjanja spola.

Ne samo da se poigravaju sa spolom, nego se gradi potpuno nova grana farmakologije koja će tretirati cjeloživotne pacijente koji su se odlučili za promjenu spola. Jedna od najutjecajnijih familija u tom multibilijunerskom miljeu je mnogobrojna i $29 milijuna teška familija Pritzker . Jennifer /Joseph/ Pritzker financira transgender lobby i bezbrojne transgender organizacije diljem svijeta.

Međutim, nije u pitanju samo on/ona, lista sadrži cijeli niz zanimljivih imena – George Soros, Martine Rothblatt, Tim Gill, Drummond Pike, Warren and Peter Buffett, Jon Stryker , Mark Bonham i Ric Weiland.

Neka od tih imena nisu u medijima svaki dan, ali njihova financijska moć je dalekosežna. Njihova agenda je jasna, oni stvaraju novi svijet u kojem nema spola, postoji samo fluidni spol koji, plaćajući njihove skupe i razorne lijekove, živi sve veći broj ljudi u svijetu.

Njihova udarna i dalekosežna organizacija Tides je isplela mrežu udruga, financijera i političkih inicijativa. Ako mislite da to nema veze sa nama u Hrvatskoj, pogledajte koji je njihov cilj za 2019. u našoj zemlji.

Njihove udruge u Hrvatskoj su FURIST i Trans Aid, sa sjedištem u Zagrebu.

FUTURIST u okviru svojih djelatnosti nudi zagovaranje projekata pojedinih lokalnih samouprava prema svim državnim tijelima, javnoj upravi, financijerima, investitorima i svima drugima. Na listi partnera koje financiraju je Centar za ženske studije u Zagrebu.  Njihov cilj je ulazak u hrvatske državne i institucije i kreiranje politike, ali ponajviše mijenjanja svijesti mladih.

Cilj svih njihovih akcija, kongresa, udruga je pristup mladima.

Mladi Hrvatske i svijeta, a posebno su aktivni u Africi i nerazvijenim državama svijeta, su njihovi budući kadrovi u institucijama, kao i budući cjeloživotni pacijenti. U ovom trenutku njihove kompanije posjeduju 30 transgender klinika za mlade u USA. Financiraju se medicinska istraživanja na preminulima, kako bi se presadila maternica i istraživanja su uznapredovala. Biogenetika je medicinska grana budućnosti po tvrdnjama jednog od financijera transosobe Martine Rothblatt. Utjecaj i novac transgender financijera je široko razgranat, u svim porama je našeg života.

Hoćemo li dopustiti da se poigravaju sa umovima i tijelima budućih generacija ili je vrijeme da se razotkriju zastrašujući planovi grupe transgender multimilijunaša?

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr