23. lipnja 1894. Alfred Kinsey – mračni pedofil bio je glavni ideolog seksualne revolucije!

Alfred Charles Kinsey, foto: Proyecto Historiador 2, commons.wikimedia.org

Na današnji dan 23. lipnja 1894. rođen je Alfred Kinsey, paraznanstvenik, pedofil, monstrum i začetnik perverzne spolne ideologije koja se pokušava na javna zvona već godinama progurati u hrvatske škole. Izvodio je seksualne perverzne pokuse na dojenčadi starosti 6. mjeseci naviše pa sve do starije djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Surađivao je sa poznatim sotonistom Alisterom Crowleyem. 
Umro je od upale testisa kao posljedica perverznih seksualnih igara.

 

Predvodnik seksualne revolucije u Americi Alfred Kinsey je krajem 40-ih i početkom 50-tih godina 20. stoljeća izdao knjige koje sadrže podatke prikupljene vrlo kontroverznim istraživanjima nad djecom.

Tu Kinsey izvješćuje da se navodno već kod beba starih par mjeseci uspio provocirati orgazam!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želeći pokrenuti seksualnu revoluciju, Kinsey je znao da niti on ni njegovi suradnici u Institutu ne mogu biti zadovoljni da svojim izopačenim seksualnim fantazijama udovoljavaju u tajnosti, pa su počeli objavljivati knjige koje su trebale stvoriti “novi pogled” na seksualnost, te promicati njihove ideje. To je Kinsey i postigao dvjema svojim knjigama Sexual Behaviour in the Human Male 1948. i Sexual Behaviour in the Human Female 1953. godine.

Od tada nadalje se smatra da smo mi zapravo seksualna bića od rođenja, te da dijete u bilo kojoj dobi može doživjeti orgazam ako ga se „potiče“ na to. Upravo takvo „poticanje“ je pod zaštitom svoje katedre na Sveučilištu u Indiani provodio nad djecom Kinsey – i sam pedofil i sadomazohist (koji je usput rečeno umro od upale testisa kao posljedice perverzne seksualne igrice), zajedno sa svojih najmanje devet pedofila koje je instruirao kako da uz upotrebu štoperice bilježe seksualna iskustva sa djecom.

Takva “znanost” je mogla proći samo uz obilnu materijalnu pomoć koju je u to vrijeme dobivao od Rockeffellerove fondacije, te zahvaljujući pokroviteljstvu nastranih političara od kojih su neki i sami bili ogrezli u paklu pedofilije. Jedna od bizarnih figura koja se povezuju uz ove pedofilske eksperimente sa djecom – gdje se za Kinseya sa štopericom bilježila reakcija djece prilikom seksualnog zlostavljanja – bio je i Aleister Crowley, poznati sotonist, pedofil i nastrani perverznjak svake vrste čiji je “rad” nastavio Anton Lavey, kasniji osnivač tzv. „Sotonističke crkve“ u Kaliforniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dr. Judith Reisman o povezanosti Kinseya s nacističkim oficirima, Crowleyem i seksulanim zločincem Rex Kingom koji je zlostavljao preko 800 djece!

Mnogi znanstvenici i pedagozi preko 40 godina nastoje razotkriti ne-djelo Alfreda Kinseya i njegov poguban utjecaj na seksualni odgoj u školama širom Amerike, koji nije donio ništa dobroga.

Naprotiv, danas više nego ikada kao posljedicu nasilne seksualizacije djece imamo sve veći broj maloljetničkih trudnoća, spolnih bolesti i širenja AIDS-a, pobačaja, ali i otmica djece radi seksualnog iživljavanja pedofila – kod mnogih sa smrtnom posljedicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak se stječe dojam kako se seksualnim odgojem zapravo stvaraju preduvjeti i želi olakšati pedofilima i svim perverznjacima, da se djeca lakše pridobiju na njihovu stranu, kako bi zadovoljili svoje bolesne strasti i nagone. Danas, kada zahvaljujući savjesnom radu drugih istraživača postoje posve uvjerljivi dokazi da su glavne Kinseyeve teze nepravilne, bilo bi jedino dosljedno da se strukovne udruge jasno i javno odreknu bilo kakvog utjecaja Alfreda Kinseya i njegove škole.

 

Hrvatska javnost i roditelji ne smiju nikada dopustiti, bez obzira na vjerska i politička uvjerenja, da monstruozne ideje seksualizacije djece pedofila Alfreda Kinseya zažive u hrvatskim školama i vrtićima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.