23. lipnja 1894. rođen Alfred Kinsey – monstrum koji je ideolog spolnog odgoja

Alfred Charles Kinsey, foto: Proyecto Historiador 2, commons.wikimedia.org

Na današnji dan 23. lipnja 1894. rođen je Alfred Kinsey, paraznanstvenik, pedofil, monstrum i začetnik perverzne spolne ideologije koja se pokušava na javna zvona već godinama progurati u hrvatske škole. Izvodio je seksualne perverzne pokuse na dojenčadi od 6. mjeseci na dalje pa sve do starije djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Surađivao je sa poznatim sotonistom Alisterom Crowleyem.

Umro je od upale testisa kao posljedica perverznih seksualnih igara (!).

Predvodnik seksualne revolucije u Americi Alfred Kinsey (na slici) je krajem 40-ih i početkom 50-tih godina 20. stoljeća izdao knjige koje sadržavaju podatke prikupljene vrlo kontroverznim istraživanjima nad djecom. Tu Kinsey izvješćuje da se navodno već kod djece od pet mjeseci uspio provocirati orgazam!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od tada nadalje se smatra da smo mi zapravo seksualna bića od rođenja, te da dijete u bilo kojoj dobi može doživjeti orgazam ako ga se „potiče“ na to. Upravo takvo „poticanje“ je pod zaštitom svoje katedre na Sveučilištu u Indiani provodio nad djecom Kinsey – i sam pedofil i sadomazohist (koji je usput rečeno umro od upale testisa kao posljedice perverzne seksualne igrice), zajedno sa svojih najmanje 9 pedofila koje je instruirao kako da uz upotrebu štoperice bilježe seksualna iskustva sa djecom.

Takva „znanost“ je mogla proći samo uz obilnu materijalnu pomoć koju je u to vrijeme dobivao od Rockeffellerove fondacije, te zahvaljujući pokroviteljstvu nastranih političara od kojih su neki i sami bili ogrezli u paklu pedofilije. Jedna od bizarnih figura koja se povezuju uz ove pedofilske „eksperimente“ sa djecom – gdje se za Kinseya sa štopericom bilježila reakcija djece prilikom seksualnog zlostavljanja – bio je i Aleister Crowley, poznati sotonist, pedofil i nastrani perverznjak svake vrste čiji je „rad“ nastavio Anton LaVey, kasniji osnivač tzv. „Sotonističke crkve“ u Kaliforniji.

Nasilna seksualizacija djece

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi znanstvenici i pedagozi preko 35 godina nastoje razotkriti ne-djelo Alfreda Kinseya i njegov poguban utjecaj na seksualni odgoj u školama širom Amerike, koji nije donio ništa dobroga već naprotiv kao posljedicu nasilne seksualizacije djece imamo sve veći broj maloljetničkih trudnoća, spolnih bolesti i SIDE, abortusa, ali i otmica djece radi seksualnog iživljavanja pedofila – kod mnogih sa smrtnom posljedicom. Stječe se dojam kako se seksualnim odgojem zapravo stvaraju preduvjeti i želi olakšati pedofilima i svim perverznjacima, da se djeca lakše pridobiju na njihovu stranu, kako bi zadovoljili svoje bolesne strasti i nagone.

Nažalost, poznato je da uz način razmišljanja kakav je svojim knjigama pokrenuo Kinsey (i uz posljedični seksualni odgoj) stoje nažalost i mnoge strukovne organizacije psihologa. Danas, kada zahvaljujući savjesnom radu drugih istraživača postoje posve uvjerljivi dokazi da su glavne Kinseyeve teze nepravilne, bilo bi jedino dosljedno da se te strukovne udruge jasno i javno odreknu bilo kakvog utjecaja Alfreda Kinseya i njegove škole.

Hrvatska javnost i roditelji ne smiju nikako dopustiti, bez obzira na vjerska i politička uvjerenja, da monstruozne ideje Adolfa Kinseya zažive u hrvatskim školama i vrtićima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.