Biskup Košić sastao se s pružateljima duhovno-psihološke podrške stradalima u potresu

biskup Košić
Foto: Sisačka biskupija

Sisački biskup Vlado Košić primio je u četvrtak 27. siječnja u Velikom Kaptolu u Sisku povjerenika za pastoral braka i obitelji biskupije vlč. Branka Koretića, predsjednika udruge HRD BiOS doc. dr. sc. Josipa Bošnjakovića, katehisticu, realitetnu psihoterapeutkinju i specijalisticu iz pastorala kriznih situacija Maju Jakšić, te Anitu Lučić iz Udruge Hrvatskih bračnih i obiteljskih savjetovatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Sisačka biskupija

Tom prigodom sudionici su se osvrnuli na projekt pastoralne podrške kroz koji se osobama, koje su stradale u potresu, pruža duhovno-psihološka podrška.

Od siječnja prošle godine Sisačka biskupija aktivno je uključena u brigu za osobe koje su pogođene ovim traumatičnim događajem, te je kroz projekt obuhvatila veliki broj obitelji, pojedinaca i grupa. Uviđajući potrebu lokalne zajednice projekt se nastavlja i kroz prvih šest mjeseci ove godine.

Svi u potrebi za ovakvom vrstom pomoći mogu se javiti na broj telefona 095 7109 226.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.