(FOTO) Čedo Antolić i Hrid za siromašne studente u Sisku

Prvi koncert u sezoni 2016. ciklusa koncerata “Prijatelji za Prijatelje” Biskupijske zaklade “Fra Bonifacije Ivan Pavletić” održan je u srijedu 25. svibnja u atriju sisačkog Velikog Kaptola. Za potrebite studente zaklade nastupili su Čedo Antolić i zbor „Hrid“ s prijateljima: Željkom Marinović, Petrom Antolić, Marijom Brabenec, Kristinom Majer, Matijom Antolićem, Danijelom Trubićem i Krešom Linke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz prijatelje Zaklade, koncertu su nazočili sisački biskup Vlado Košić i kancelar Biskupije mons. Marko Cvitkušić, a na početku sve okupljene je pozdravio predstojnik Ureda za odnose s javnošću Biskupije Stjepan Vego podsjetivši kako je Zaklada u proteklih šest godina stipendirala više od tri stotine studenata, a samo ove godine njih devedeset. Na kraju koncerta okupljene je pozdravio i sisački biskup Košić zahvalivši izvođačima na dolasku.

Sljedeći koncert za Zakladu održat će se u subotu 11. lipnja ispred sisačke katedrale, a nastupit će Marko Perković Thompson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.