(FOTO) Konferencija Forum+: Među predavačima Slaven Dobrović, Stjepan Šterc i Predrag Šustar

Foto: MT

Nakon što je jučer u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu na Trgu Republike Hrvatske, svečano otvorena konferencija Forum+, danas je program nastavljen na Učiteljskom fakultetu.

(FOTO) Otvorena Forum+ konferencija: Brojni mladi na predavanju Marijane Petir o sudjelovanju u procesima donošenja odluka

Nakon predavanja don Damira Stojića i patra Ike Mandurića,
uslijedilo je izlaganje Stjepana Šterca, o hrvatskim demografskim izazovima.

Planirano izlaganje Nine Raspudića nažalost je otkazano, a mladima smo se pridružili na predavanju donedavnog ministra zaštite okoliša i energetike, Slavena Dobrovića, koji je kroz prezentaciju “Održivi razvoj- prilika za novi početak?” mladima pokušao približiti temu odgovornog ponašanja prema okolišu i očuvanja prirodnih bogatstava za buduće generacije.

Bavljanje ovom temom nastavljeno je i nakon predavanja, kada je dio mladih, kroz organizirani forum, imao priliku raspravljati i postavljati pitanja predavaču.

U preostalom dijelu dana održao se nastup Predraga Šustara, Andreja Grubišića i don Mihovila Kurkuta.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr