(FOTO) Ministar kulture uz predsjednicu Republike otvorio izložbu fotografija Svijet u oku

Zagreb, 09.05.2016 - Izložba fotografija Saše Poldana "Svijet u oku" u Muzeju Mimara u Zagrebu. Izložbu je otvorio minstar kulture Zlatko Hasanbegoviæ a otvaranju je uz mnogobrojne goste prisustvovala i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitaroviæ. Na slici ministar Hasanbegoviæ, predsjednica Grabar-Kitaroviæ i Saša Poldan. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

Ministar kulture dr. sc. Zlatko Hasanbegović otvorio je u ponedjeljak, 9. svibnja 2016. godine, izložbu fotografija Saše Poldana “Svijet u oku” u Muzeju Mimara u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvaranju je uz mnogobrojne goste prisustvovala i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. Fotografski opus Saše Poldana, inače riječkog umjetnika i odvjetnika, tematski je raznorodan, ali prevladava interes za pejzaž, zračnu i makro fotografiju te prizore iz urbanog života.

Na izložbi je predstavljen odabir radova nastalih na njegovim brojnim putovanjima Sjevernom i Južnom Amerikom (Argentina, Čile, SAD), Islandom, Španjolskom, Francuskom, Italijom, Hrvatskom i Indonezijom.

Za izložbu je tiskan dvojezični katalog s tekstovima Saše Poldana i kustosice Nataše Ivančević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izložba je otvorena do 22. svibnja 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.