Na Dan dubrovačkih branitelja sveta misa iz katedrale prenosit će se uživo

msgr. Uzinić u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku
Foto: Fah

Na blagdan sv. Nikole i Dan dubrovačkih branitelja, 6. prosinca, večernju misu u 18 sati u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku predvodit će dubrovački biskup i imenovani riječki nadbiskup koadjutor mons. Mate Uzinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> (VIDEO) 6. prosinca 1991. Dubrovnik- kako je civilno stanovništvo i kulturna baština postalo metom najžešćih napada agresora?

Misa će se prenositi uživo i moći će se pratiti na internetu:

na YouTube kanalu Dubrovačke biskupije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.youtube.com/channel/UCPlGAAocufH2buU-PwfIYNQ

na mrežnim stranicama Dubrovačke biskupije

http://dubrovacka-biskupija.hr/portal/livestream/

Tekst se nastavlja ispod oglasa

i Facebook stranici Dubrovačke biskupije

https://www.facebook.com/dubiskupija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.