Penava: ’30. 10. svečano otvorenje Vukovarskog vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva’

Foto: Grad Vukovar

“S radošću i ponosom najavljujem kako će se dugo očekivano svečano otvorenje Vukovarskog vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva održati 30. listopada 2020. godine s početkom u 17:30 do 18:30 sati”, najavio je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava svečano otvorenje Vukovarskog vodotornja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nažalost, epidemija koronavirusa primorala nas je da i ovaj događaj prilagodimo epidemiološkim mjerama. Zdravlje građana je na prvome mjestu te čak ni ovakva radosna prigoda ne smije za neželjene posljedice imati širenja koronavirusa.

Iz toga razloga, odlučili smo se na oblik prijenosa svečanog otvorenja u produkciji Grada Vukovara, a koji će se moći pratiti preko službenih internetskih stranica Grada Vukovara (www.vukovar.hr) i tvrtke Vukovarski vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva d.o.o. (www.vukovarskivodotoranj.hr) kao i putem društvenih mreža.

Ovim putem vas pozivam da nam se na svečanome otvorenju Vukovarskog vodotornja pridružite iz svojih domova te preko elektroničkih uređaja pratite koncertni program koji smo pripremili za vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukovarski vodotoranj možete u živo posjetiti već sljedećega dana u subotu, 31. listopada 2020. godine kada će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje. Naravno, prilikom posjete pridržavajte se propisanih epidemioloških mjera i ostanite odgovorni.

Zbog potreba snimanja i iz epidemioloških razloga pristup samome Vukovarskom vodotornju u vremenu održavanja prijenosa neće biti omogućen.

Zahvaljujem vam na razumijevanju i još jednom apeliram na savjesno ponašanje u vrijeme epidemiološke krize koju svi zajedno prolazimo”, poručio je Penava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.