Predstavljene ‘Biblijske priče’

Novo izdanje za djecu “Biblijske priče” autorice Karen Williamson te ilustratorice Sarah Pitt predstavljeno je danas u prostorijama nakladne kuće Verbum  na konferenciji za medije predstavljeno , a predstavili su ga Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priče nastale na osnovu biblijskih događaja oduvijek su bile djeci zanimljivo štivo. Premda postoji mnoštvo knjiga te tematike, djeca lako prepoznaju i zavole one koje se izdvoje svojim izgledom i kreativnošću. Stoga nije čudno da je pažnju najmlađih privuklo Verbumovo izdanje “Biblijske priče” koje u jednom kompletu sadrži 6 ilustriranih knjižica za djecu. Na simpatičnom i privlačnom minijaturnom formatu ispripovijedane su najpoznatije priče iz Biblije: “Noa gradi arku”, “Josipove pustolovine”, “Dijete u košari”, “David i Golijat”, “Isus hrani veliko mnoštvo” i “Priča o izgubljenom sinu”.

Lijepe ilustracije koje prate tekst prilagođen najmlađima zasigurno će oduševiti djecu, ali i roditelje. Svaka od priča donosi i uputu gdje je u Bibliji tekst moguće pročitati.

Ove knjižice za djecu dolaze u malom formatu od 9 x 9 cm, a pakirane su u zajedničkoj kartonskoj kutiji što ih čini praktičnima za nošenje gdje god da djeca idu, ali i za odlaganje na police. Kartonske stranice plastificirane su i prilagođene najmlađim čitateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Biblijske priče” vrijedno su izdanje koje će najmlađima biti jedan od prvih susreta s knjigom i odličan početak upoznavanja ne samo s najpoznatijim biblijskim pričama, likovima i vrijednim porukama koje nose nego i s knjigom kao važnim pratiteljem kroz život. Osim toga one su izvrsno sredstvo za povezivanje najmlađih s onima koji će im biblijske priče čitati ili pojašnjavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.