Preko 5000 naslova: Noć knjige u Verbumu

U Hrvatskoj se u četvrtak, 23. travnja po četvrti put održava manifestacija Noć knjige s ciljem promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od početka uključeni u program manifestacije Noć knjige

Nakladna kuća Verbum od početka je uključena u program manifestacije Noć knjige, a u četvrtoj godini održavanja Noći knjige u svojim knjižarama u Zagrebu (Teslina 11) i Splitu (Trumbićeva obala 1) svim posjetiteljima otvorit će vrata do ponoći uz prigodne popuste.

noć knjige

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetitelji Verbumovih knjižara od 18 do 24 sata imat će mogućnost upoznati se s bogatom ponudom koja uključuje preko 5000 naslova više od sto nakladnika.
U sklopu Noći knjige od 18 do 24 sata u Verbumovim knjižarama trajat će akcija Uzmi 3, plati 2 koja vrijedi za sve knjige u izdanju Verbuma, preko 450 naslova s područja: religija i duhovnost, čovjek i društvo, obitelj i roditeljstvo, djeca i mladi, književnost, publicistika itd., a pogodnosti akcije mogu ostvariti svi posjetitelji Verbumovih knjižara u Splitu i Zagrebu u Noći knjige.

Svjetski dan knjige

Naime, 23. travnja obilježava se Svjetski dan knjige i autorskih prava, a Dan hrvatske knjige obilježava se 22. travnja u spomen na Marka Marulića koji je toga datuma 1501. godine dovršio “Juditu”. Stoga će knjižare i knjižnice diljem Hrvatske, kao i drugi uobičajeni prostori za promoviranje knjiga i autora, u Noći knjige postati mjesto odvijanja različitih književnih programa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo još jednom, Noć knjige u Verbumu održati će se u Splitu i Zagrebu i to u knjižari sv. Frane u Splitu te u Zagrebu u knjižari Verbum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.