Preminuo novinar i glazbeni urednik Radio Rijeke Ivica Vrkić

Foto: www.radio.hrt.hr

Novinar i glazbeni urednik Radio Rijeke Ivica Vrkić umro je u Rijeci u 50. godini, izvijestio je u četvrtak radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tužna srca objavljujemo da nas je u 50. godini napustio naš kolega, novinar i glazbeni urednik Radio Rijeke Ivica Vrkić. Ivica Vrkić počeo je raditi u programu Radio Rijeke kao srednjoškolac u tadašnjoj omladinskoj emisiji ‘Bura’ i do danas prometnuo se u vrhunski autoritet na području glazbe.

Slušatelji Radio Rijeke pamtit će ga po odlično uređenim i vođenim glazbenim emisijama, a kolege i prijatelji po širokoj naobrazbi, smirenosti, pouzdanosti i jedinstvenom smislu za humor. Njegovim odlaskom ostaje nenadoknadiva praznina u srcima svih nas”, stoji na stranicama HRT- Radio Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.