‘Progledaj srcem’: Arena rasprodana, puni se i drugi termin

progledaj
Foto: Laudato TV

Nakon što je tri mjeseca unaprijed rasprodana dvorana za ‘Progledaj srcem’ na dan 25.5., Laudato TV organizirao je dodatni dan, u petak 24.5.2024. Velik interes za ovaj događaj i dalje traje, prodana je donja tribina i danas je u prodaju puštena i gornja tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S dva dana duhovne obnove i slavljenja Gospodina u Areni Zagreb Laudato TV obilježava deset godina od prvog koncerta ‘Progledaj srcem’, priopćili su s Laudato TV-a.

>Deset godina od prvog ‘Progledaj srcem’: Evo što nas očekuje na ovogodišnjem

Davne 2014. ovaj projekt je započeo kao koncert podrške osnivanju prve katoličke televizije, a danas je izrastao u najveći duhovno-glazbeni spektakl u ovom dijelu Europe.

‘Progledaj srcem’ je sa svakim izdanjem rastao brojem i posjetitelja i izvođača i sadržajem. Vrhunac je bio povijesni događaj na stadionu Maksimir 2022. kada se okupilo više od 50.000 ljudi, dok je prošle godine organiziran cjelodnevni duhovni program, a svoje svjedočanstvo iznio je i poznati američki glumac Jim Caviezel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
>Progledaj srcem: Neka vatra siđe – Rasprodana Arena molila i slavila 8 sati

37 tisuća posjetitelja na Progledaj srcem

Ove godine slavljenički ‘Progledaj srcem’ podrazumijeva duhovnu obnovu i slavljenje koje će u dva dana okupiti 37.000 posjetitelja.

>Duhovni megaspektakl s 50.000 ljudi održan na stadionu Maksimir

U petak u duhovnom programu sudjeluju vlč. Dražen Radigović i Božja slava band te p. Sebastijan Šujević i Alan Hržica, dok su u subotu na rasporedu don Damir Stojić i Božja pobjeda te ponovno p. Sebastijan Šujević i Alan Hržica.

>Tko je Jim Caviezel, poznati američki glumac koji dolazi u Zagreb na duhovni spektakl?

U slavljenju oba dana sudjeluju: fra Marin Karačić, sestre Palić, Amorose, Matej Galić, fra Ivan Matić, Božja slava band, Vanessa Mioč, Ivana i Marija Husar, Rafael Dropulić Rafo, Stijepo Gleđ Markos i Zvonimir Kalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molitvu u slavljenju predvodi don Mijo Grozdanić, a slavljeničkim bendom ravna Goran Kovačić. Oba dana program počinje u 18 sati.

Roditelji putem ONLINE OBRASCA djecu mogu prijaviti za igraonicu ‘Superknjiga’, koja će biti organizirana za ograničeni broj prijavljenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.