Thompson će ipak održati koncert u Kostreni!

Foto: fah

Koncert Marka Perkovića Thompsona ipak će se održati 28. travnja u 20 sati u sportskoj dvorani u Kostreni. RTL piše kako je direktor Komunalnog društva Kostrena i šef lokalnog ogranka HDZ-a Tomislav Matić nazvao menadžera Marka Perkovića Thompsona i zatražio da se koncert ipak održi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Marko Perković Thompson 28. travnja je trebao održati koncert u Sportskoj dvorani Kostrena. U široj okolici Kostrene, uključujući i Rijeku, već su bili postavljeni jumbo plakati, a onda je stigla obavijest da od cijelog događaja neće biti ništa.

Tada se oglasio i Thompson na svojoj Facebook stranici.

“Dragi prijatelji, za sada možemo samo reći kako je istina da je Thompsonov menadžer dobio dopis o raskidu ugovora za dvoranu u Kostreni jer načelnik Općine Kostrena g. Dražen Vranić ne dozvoljava nastupe onima koji nisu njegovi politički istomišljenici. O svemu više izvijestit ćemo Vas u tijeku dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molimo fanove da ne postaju neprimjerene odgovore prema bilo kome.”

Jedan od razloga otkazivanja koncerta je navodno taj što sa njegovom organizacijom nije bio upoznat načelnik općine Dražen Vranić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.