Thompson oduševio Slavonce koncertom: Pogledajte atmosferu iz Našica

Foto: Društvene mreže MPT

Središnji trg slavonskog gradića Našica, pun Slavonaca, u subotu navečer pjevao je kao jedno srce s Markom Perkovićem Thompsonom. Prepuni Trg Franje Tuđmana ponovno je svjedočio nevjerojatnoj popularnosti ovog pjevača među Hrvatima od Konavala do Vukovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon koncerta u Sinju digla se poprilična buka, uglavnom onih koji su godinama “bučili” u medijima protiv Thompsona. Ovog puta su bili “zabrinuti” zbog okupljanja velikog broja ljudi u vrijeme korone, ali popularni pjevač je nastavio sa svirkama.

Za koncert se nisu plaćale ulaznice. Što se tiče epidemioloških mjera, publika je trebala pokazati EU digitalnu potvrdu koja se mogla dobiti i na ulazu nakon brzog antigenskog testa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert je održan u organizaciji grada Našica, TZ grada Našica te Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata povodom obilježavanja 30. obljetnice oslobođenja Grada Našica od neprijateljske jugoslavenske JNA te ustroja junačke 132. brigade Hrvatske vojske koja je branila ravnu Slavoniju, bedem Hrvatske od srpske agresije.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuo je kako je proslava započela prije mjesec dana u organizaciji Nexe Teama Našice koji je organizirao ultramaraton „Od velikog do malog Vukovara“, a sada se nastavila Thompsonovim koncertom i drugim nizom događanja sve do listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.