U petak, 30. kolovoza počinju Dani piva Karlovac: Nove lokacije i novi sadržaji

Karlovac, 19.08.2019 - Dani piva, manifestacija s 33-godišnjom tradicijom, poèinju u petak, 30. kolovoza, a ove æe se godine održati na novim lokacijama i s bitno drugaèijim sadržajima. Petodnevna se manifestacija sa desne obale Korane, gdje se sve odvijalo pod šatorima, širi na središnji dio grada koji, uz druge sadržaje, postaje festivalska zona sa pet pozornica, reèeno je u ponedjeljak na konferenciji za novinare. Na slici Dijana Kujinek, odnosi s javnošæu Grada Karlovca, Ljudmila Bratko-Gašpiæ, voditeljica korporativnih odnosa u Heineken Hrvatska; Odin Goethart, predsjednik Uprave Heineken Hrvatska, Damir Mandiæ, gradonaèelnik Karlovca, Marina Buriæ, direktorica Turistièke zajednice Grada Karlovca, Igor Šimulija, programski koordinator Dana piva. foto HINA/ Mladen VOLARIÆ/ ik

Dani piva, manifestacija s 33-godišnjom tradicijom, počinju u petak, 30. kolovoza, a ove će se godine održati na novim lokacijama i s bitno drugačijim sadržajima.

Petodnevna se manifestacija sa desne obale Korane, gdje se sve odvijalo pod šatorima, širi na središnji dio grada koji, uz druge sadržaje, postaje festivalska zona sa pet pozornica, rečeno je u ponedjeljak na konferenciji za novinare.

Dani piva, koji su se prvih godina održavali u staroj gradskoj jezgri, vraćaju se u srce grada, na obali Korane bit će obrtnički i poljoprivredni sajam te etno glazba, a glavnina sadržaja u središtu grada imat će rock i urbanu glazbu, najavio je karlovački gradonačelnik Damir Mandić.

Predsjednik Uprave Heineken Hrvatska Odin Franciscus Goedhart podsjetio je kako je njihova pivovara u Karlovcu dugogodišnji sponzor Dana piva, a ove će godine, uz uobičajene proizvode, ponuditi i Festivalsko točeno pivo. Zbog zaštite prirode, ove će se godine pivo točiti u čašama od reciklirajuće plastike, a skupljat će se u posebnim žutim kontejnerima.

Iako je Heineken Hrvatska glavni sponzor, točit će i piva drugih pivovara.

Karlovačka će pivovara 3. rujna od 11 do 18 sati biti otvorena za posjetitelje koji žele vidjeti kako se proizvodi Karlovačko pivo.

Direktorica karlovačke Turističke zajednice Marina Burić najavila je da će posjetitelji, osim u glazbi i ugostiteljskoj ponudi, moći uživati i u kreativnim radionicama, uključiti se u kvizove na otvorenom i u kulinarski show.

Otvorenje Dana piva, 30. kolovoza započet će programom na glavnoj pozornici na Šetalištu dr. Franje Tuđmana koncertom Prljavog kazališta.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/hina