Val Kilmer opovrgnuo navode Michaela Douglasa: Ima pogrešne informacije

Foto: fah

Američki filmski glumac Val Kilmer u utorak je izjavio da nema rak, opovrgnuvši tako izjavu Michaela Douglasa koji je prije nekoliko dana otkrio da je njegov kolega i prijatelj obolio od raka grla te da “stvari baš ne izgledaju dobro”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volim Michaela Douglasa, no ima pogrešne informacije”, napisao je Kilmer na svojoj Facebook stranici.

Michael Douglas otkrio istinu o teškoj bolesti Vala Kilmera

“Prošli smo put razgovarali prije gotovo dvije godine kada sam od njega tražio da mi savjetuje dobrog specijalista koji će mi postaviti dijagnozu izrasline što sam je zamijetio u grlu, a smetala mi je u poslu. Završio sam kod liječničkog tima bolnice pri UCLA-u”, rekao je, priznavši da je imao zdravstvenih problema, među ostalim i s oticanjem jezika, no da je sada “živ i zadovoljan”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Douglas je prošli tjedan tijekom događanja u Londonu publici kazao da Kilmer, s kojim je 1996. glumio u filmu “Duh i tama” prolazi isto ono kroz što je i sam prolazio, misleći pritom na rak grla.

Dodao je da “stvari baš ne izgledaju dobro” za 56-godišnjeg glumca, najpoznatijeg po ulozi u “Top Gunu” i ulozi Jima Morrisona u filmu “The Doors”.

Kilmer je i ranije u više navrata opovrgavao tvrdnje da mu je zdravstveno stanje narušeno, no o njegovu se zdravlju stalno nagađalo otkad su prošle godine objavljene fotografije na kojima ima traheotomijsku cjevčicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki dobitnik Oscara Douglas 2010. je objavio da se bori s četvrtim stadijem raka grla no i da je pobijedio opaku bolest zahvaljujući kombinaciji kemoterapije i radioterapije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.