(VIDEO) Anđela Kolar – Padaj s neba roso sveta

Foto: snimka zaslona

Anđela Kolar već je kao dijete pokazivala veliki interes za glazbu. Kao trogodišnja djevojčica pjevala je “Tihu noć” u crkvi, te je primljena u uglednu Akademiju za umjetnost zvuka u Darmstadtu. Ovu nadaleko poznatu instituciju pohađala je čak 15 godina, te je sve više razvijala svoju glazbenu nadarenost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sviranje klavira a naročito pjevanje oduvijek su bile njene najdraže discipline. Hrvatska javnost u Domovini i svijetu upoznala ju je uz duet s Draženom Zečićem s pjesmom „Ima li nade za nas“. U ljeto 1998. godine pjevački dvojac nastupio je s tom pjesmom na jednom od najvećih glazbenih natjecanja u Hrvatskoj “Melodijama hrvatskog Jadrana”. “Ima li nade za nas” postala je apsolutni hit godine u Hrvatskoj, te je ta pjesma na festivalu godinu dana kasnije nagrađena kao najizvođenija pjesma godine. Uslijedile su nominacije za Porin, mnogobrojni nastupi, intervjui i koncerti.

Svoj talent i glas Anđela Kolar, dijete hrvatskih iseljenika, zahvaljuje Bogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.