(VIDEO) Fra Ante Vučković i Blanka Vlašić pozivaju na prvi „Susret u Riječi“ u Splitu i poručuju da su svi, baš svi dobro došli!

Foto: Susret u Riječi

Po prvi puta u Splitu, u Nadbiskupijskom sjemeništu, u utorak, 23. 10. 2018., u 20.00 sati održava se prvi biblijski susret za odrasle pod nazivom “Susreti u Riječi” koji su namijenjeni svima koji žele čuti kvalitetno tumačenje Božje riječi i doživjeti je na nov, dinamičan i zanimljiv način. Želimo se susresti s Bogom, s drugima i sa samima sobom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tema prvog susreta je “Moć i nemoć jezika”, a Božju riječ po temama i ciklusima će na svim susretima tumačiti prof. dr. sc. fra Ante Vučković. Svi koji su ga slušali zasigurno znaju kojim žarom ovaj franjevac tumači Božju riječ i zato su pozvani svi željni kvalitetnih sadržaja ovakve vrste. „SVI STE DOBRODOŠLI!“, poručuju u videu prilogu fra Ante i Blanka.

Voditeljica i moderatorica Susreta je jedna i jedina Blanka Vlašić koja će se po prvi put publici predstaviti u sasvim novoj ulozi i novom svjetlu. Evo još jedan razlog da svojim dolaskom podržimo njezin bezuvjetni angažman na koji se uz sve svoje obaveze svim srcem radosno odazvala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastične sestre Ramljak, Split i cijelu Hrvatsku oduševile su svojom pjesmom i njihove slavujske glasove slušat ćemo i na našem prvom „Susretu u Riječi“ u utorak.

Susret se sastoji od dva dijela. Na svakom susretu u prvom dijelu fra Ante Vučković tumači jedan odlomak iz Svetog pisma, a u drugom će dijelu Blanka Vlašić ugostiti tzv. “goste iznenađenja”.

Zanimljivi gosti i teme, video prilozi, ugodno ozračje, prekrasna duhovna glazba, interaktivan i humanitaran karakter samoga Susreta zasigurno će biti pravo osvježenje za sve koji su željni duhovnih i oplemenjujućih sadržaja. A pripremamo i brojna iznenađenja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.